Servicii Bistritene – Producator mulch

Servicii Bistritene – Producator mulch

Noi stim ca momentele petrecute in familie in intimitatea gradinii dumneavoastra sunt de nepretuit.

De aceea, va venim in ajutor, oferindu-va o gama larga si variata de produse ecologice decorative de calitate, durabile si la indemana oricui. Avand in vedere ca o gradina sau orice spatiu verde trebuie amenajat si intretinut zilnic, utilizarea mulciului, scoartei de pin si a pamantului pentru flori va face din activitatea de gradinarit o adevarata placere, datorita beneficiilor pe care acestea le au, imbinand placutul cu utilul. Compania Servicii Bistritene va ofera servicii complete de amenajare si decorare a gradinilor, utilizand pamant pentru flori bogat in nutrienti, ideal pentru cei ce doresc sa aiba flori sanatoase si bogate si mulci decorativi, pentru un plus de culoare si un aspect ingrijit.

Scoarta de pin, scoarta natur si mulciul, disponibil in nuantele de portocaliu, maro, rosu si galben, confera un aspect natural, prin nuantele calde, creand astfel un aspect placut si curat, ce va atrage privirile celor care vor veni sa va admire gradina. Pe langa aspectul estetic, ce reprezinta un element cheie in amenajarea peisagistica a oricarui spatiu, mulciul este benefic copacilor, florilor si pamantului, prin protejarea lor in sezonul rece, prin elimiarea de substante nutritive organice neceare dezvoltarii armosnioase si sanatoase si prin prevenirea aparitiei buruienilor.

Pentru gradini curate si frumoase, contactati-ne cu incredere la Servicii Bistritene, pentru achizitionarea de produse de calitate, durabile si la preturi avantajoase, ce vor face din gradina dumneavoastra o adevarata oaza de relaxare.

Esti interesat de produsele noastre ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.