Slide Mulcs bestercei szolgáltatások A tápanyagokban gazdag dekoratív mulcs, a natúr kéreg, a fenyőkéreg és virágföld fontos és elengedhetetlen elemei egy szépen rendezett és tiszta kertnek. Olvass részleteketchevron_right Slide PERLITES VIRÁGFÖLD A perlites és a dolomitos általános szubstrát virágföld egy 100%-os ökológiai termék, a gyökér- és szárerősítő tápanyag tartalmának köszönhetően elősegíti az Ön virágainak fejlődését, egy egészséges aspektust adva. Olvass részleteketchevron_right Slide Natúr Kéreg A termékünk valójában egy mulcs aspektusú trágya, hozzájárulva az Ön kertjének vagy zöld övezeteinek dekorációjához és javításához. Olvass részleteketchevron_right

A Servicii Bistritene társaság a kertek dekorációja érdekében számos olyan ökológia elemet fog felajánlani , amelyek, úgy az esztétikai, mint a talajnak és a növényeknek előnyös tulajdonságainak köszönhetően, összeköti a kellemeset a hasznossal.

A narancs, piros és sárga színű árnyalatokban rendelkezésre álló fenyőkéreg, a meleg árnyalatok által, egy természetes és tiszta aspektust nyújt, amely fel fogja hívni a figyelmét azoknak a személyeknek akik megcsodálják az Ön kertjét. Az esztétikus aspektus mellett, amely egy kulcselemet jelent bármely helyiség tájépítészeti kialakításában, a mulcs kedvezően hat a fákra, a virágokra és a földre, óvja őket a hideg időszakban, a harmonikus és egészséges fejlődéshez szükséges organikus tápanyag kibocsátása által és megelőzi a gyomok megjelenését.

VÖRÖS MULCS

A vörös mulcs óvja a növényeket a hideg időszakban, egy jó természetes műtrágya és gyomelfojtó hatása van.

SÁRGA MULCS

A sárga mulcs a kertészkedés egyik újszerű terméke, amely bármely kertet vagy zöld övezetet megszépít az excentrikus árnyalata által.

NARANCSSÁRGA MULCS

A dekoratív fakérgű narancssárga mulcs bármely olyan személynek aki szereti a tájépítészetet egy jó beszerzést jelent.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

has been added to your cart:
Checkout